Horecava = proeven en beleven (fotoverslag)

attachment-001_food-image-VLS4473I01

AMSTERDAM - De Horeca innovation Award die Maqs Foods maandag op de Horecava won, heeft talloze potentiële geïnteresseerden naar de stand getrokken. Maar ook bedrijven die geen nieuwe producten presenteerden, hadden op de eerste dag van de beurs weinig reden tot klagen. Een fotoverslag:

AMSTERDAM - De Horeca innovation Award die Maqs Foods maandag op de Horecava won, heeft talloze potentiële geïnteresseerden naar de stand getrokken. Maar ook bedrijven die geen nieuwe producten presenteerden, hadden op de eerste dag van de beurs weinig reden tot klagen.

Een fotoverslag:


Ed Bezaan van Maqs Food toast met minister Van der Hoeven (rechts) op het behalen van de felbegeerde Award. 


Horecava = proeven, proeven, proeven


Kruidentuintje bij Henri BV. Zelf toevoegen: tomaten en gehakt... 

 

Megakroket bij Van Dobben. Voor mensen die zichzelf op een rantsoen van één kroket in de maand hebben gezet?

 

Het Belgische Vanreusel Snacks presenteerde de Power Bite (zie foto hieronder), een nieuwe, flinke, pittige, kipburger met een pikante kruidenmengeling van pepers, chili en sambal.

 

De Power Bite.

 

Eten op stokjes, zoals hier bij V&S is in.

 

Nog meer stokjes: pinchitos van Zwanenberg die kunnen worden bereid in de magnetron.

 

Wildpresentatie bij Pieter van Meel.

 

Veggiemaster is een nieuw bedrijf dat Aziatische vegetarische producten introduceerde. Maar ook levert het vegetarische hotdogs en vegetarische kipstukjes.

 

Falafun, het bedrijf van Paul Brugman probeert de snacksector in de horeca warm te maken voor falafel-hapjes...

 

...Ook verkoopt hij maaltijden met falafel-ingrediënten...

 

...En zijn falafel-bitterballen vlogen weg

 
 

Tv-kok Lonny Gerungan gaf een kookdemonstratie bij Huuskes Versproducten. Hij raadde mannen die pepers hebben gesneden aan vóór het plassen goed hun handen te wassen...

Lees ook:

Maqs Food heeft beste horecainnovatie (7 januari 2008)

Lees ook
Future Food Group breidt scope productontwikkeling uit

Future Food Group breidt scope productontwikkeling uit

Geheel binnen de visie ‘proteïnerijk voedsel van de toekomst’ heeft Future Food Group (FFG) de productontwikkeling uitgebreid. Letterlijk door investeringen in nieuwe technologie waarmee realistische vezelstructuren ‘als kip’ en ‘als rund’ worden vervaardigd, maar ook door zich te richten op meer typen eindproducten.Waar Future Food Group (FFG) zich,...

Vegan producten in maaltijdboxen lijkt logische stap

Vegan producten in maaltijdboxen lijkt logische stap

Vegetarische en veganistische producten vormen niet langer een kleine, specialistische niche. Zowel de vraag naar als het aanbod in lekkere en gezonde vleesvervangers groeit. Uitbreiding van vegetarische en veganistische recepten in de maaltijdboxen lijkt een logische stap. Zo neemt Marley Spoon vleesvervangers van The Veggie Lovers op in het receptenaanbod.Nu...

ProVeg zoekt Startups in plantaardig en gekweekt voedsel

ProVeg zoekt Startups in plantaardig en gekweekt voedsel

De ProVeg Incubator roept innovatieve startups op om zich aan te melden voor haar wereldwijde accelerator programma en de toekomst van ons voedsel vorm te geven. De deadline voor aanvragen is zondag 7 februari 2021.Baanbrekende food-tech bedrijven, die plantaardige en gekweekte alternatieven voor dierlijke producten en ingrediënten ontwikkelen, kunnen...