Horecava = proeven en beleven (fotoverslag)

attachment-001_food-image-VLS4473I01

AMSTERDAM - De Horeca innovation Award die Maqs Foods maandag op de Horecava won, heeft talloze potentiële geïnteresseerden naar de stand getrokken. Maar ook bedrijven die geen nieuwe producten presenteerden, hadden op de eerste dag van de beurs weinig reden tot klagen. Een fotoverslag:

AMSTERDAM - De Horeca innovation Award die Maqs Foods maandag op de Horecava won, heeft talloze potentiële geïnteresseerden naar de stand getrokken. Maar ook bedrijven die geen nieuwe producten presenteerden, hadden op de eerste dag van de beurs weinig reden tot klagen.

Een fotoverslag:


Ed Bezaan van Maqs Food toast met minister Van der Hoeven (rechts) op het behalen van de felbegeerde Award. 


Horecava = proeven, proeven, proeven


Kruidentuintje bij Henri BV. Zelf toevoegen: tomaten en gehakt... 

 

Megakroket bij Van Dobben. Voor mensen die zichzelf op een rantsoen van één kroket in de maand hebben gezet?

 

Het Belgische Vanreusel Snacks presenteerde de Power Bite (zie foto hieronder), een nieuwe, flinke, pittige, kipburger met een pikante kruidenmengeling van pepers, chili en sambal.

 

De Power Bite.

 

Eten op stokjes, zoals hier bij V&S is in.

 

Nog meer stokjes: pinchitos van Zwanenberg die kunnen worden bereid in de magnetron.

 

Wildpresentatie bij Pieter van Meel.

 

Veggiemaster is een nieuw bedrijf dat Aziatische vegetarische producten introduceerde. Maar ook levert het vegetarische hotdogs en vegetarische kipstukjes.

 

Falafun, het bedrijf van Paul Brugman probeert de snacksector in de horeca warm te maken voor falafel-hapjes...

 

...Ook verkoopt hij maaltijden met falafel-ingrediënten...

 

...En zijn falafel-bitterballen vlogen weg

 
 

Tv-kok Lonny Gerungan gaf een kookdemonstratie bij Huuskes Versproducten. Hij raadde mannen die pepers hebben gesneden aan vóór het plassen goed hun handen te wassen...

Lees ook:

Maqs Food heeft beste horecainnovatie (7 januari 2008)

Lees ook
Nederlanders eten meeste vleesvervangers van Europa

Nederlanders eten meeste vleesvervangers van Europa

Van alle Europeanen eten Nederlanders de meeste vleesvervangers. Dit blijkt uit een onderzoek van marktonderzoeksbureau Nielsen, gepubliceerd door het Smart Protein project, in samenwerking met ProVeg International. Ook besteden we het meeste geld aan plantaardige vervangers.

Zwiers gaat vegetarische snacks verkopen

Zwiers gaat vegetarische snacks verkopen

Horecaslager Zwiers Food Group heeft de receptuur overgenomen van de productlijn Veggy Kitchen van &Samhoud. Dat betekent dat de bijbehorende vegetarische producten binnenkort onder de naam van Zwiers in de supermarkten liggen.

Jan Aaltzen: ‘Met vega valt een wereld te winnen’

Jan Aaltzen: ‘Met vega valt een wereld te winnen’

Steeds meer mensen eten bewust minder vlees. Voor die vegetariërs én flexitariërs biedt Van Geloven nu al een breed assortiment vegetarische producten, maar CEO Jan Aaltzen heeft grootse plannen voor de komende jaren. ‘Rond 2025 zijn we met vega onderweg naar de helft van onze omzet.’Welke trends zie je in de markt, op het gebied van vegetarisch eten?...