Gratis proefles Bedrijfsopleiding Voedingsmiddelentechnologie

HAS Hogeschool organiseert op donderdag 28 april voor de bedrijfsopleiding Voedingsmiddelentechnologie een gratis proefles.

De proefles is voor iedereen die werkzaam is in de foodsector en wil weten of een cursus of opleiding op het gebied van voedingsmiddelentechnologie iets voor hem of haar is. Tijdens deze interactieve proefles krijg je te maken met de verschillende disciplines waar een (toekomstig) voedingsmiddelentechnoloog mee aan de slag gaat.

Programma

  • 18.00 uur Ontvangst met soep en broodjes
  • 18.30 uur De voedingsmiddelentechnologie op jouw bord – een les uit de bedrijfsopleiding Voedingsmiddelentechnologie
  • 20.00 uur Rondleiding practica ruimten
  • 20.30 uur Toelichting op het programma van de bedrijfsopleiding Voedingsmiddelentechnologie
  • 21.00 uur Afsluiting en borrel

Inschrijven kan via de website van de HAS Hogeschool.

Lees ook
Boek over machinebouw voor de industrie

Boek over machinebouw voor de industrie

Hoe spelen machineleveranciers voor de voedingsmiddelenindustrie in op uitdagingen op het gebied van digitalisering, service en vergrijzing? In het nieuwe boek ‘Tot uw dienst! Kansen en uitdagingen voor de Nederlandse machinebouw’ biedt machinebouwexpert ZIM Consultancy een inkijkje in de keuken van succesvolle machinebouwers.De voedingsmiddelensector...

SVO houdt online open avond

SVO houdt online open avond

Vanwege de coronamaatregelen houdt SVO op donderdag 26 november een online open avond. De start is om 19.30 uur. De open avond bestaat uit twee delen: een algemene kennismaking met SVO en een kijkje in de keuken bij de gewenste opleiding.Tijdens het kijkje in de keuken gaan de belangstellenden online op bezoek bij de opleiding(en) van hun keuze. Via...

Nieuwe cursussen HAS Bedrijfsopleidingen Food

Nieuwe cursussen HAS Bedrijfsopleidingen Food

HAS Bedrijfsopleidingen Food heeft nieuwe cursussen op het programma staan, die zeer interessant zijn voor de vleessector. Het gaat om cursussen levensmiddelenchemie, een kennismaking met de voedingsmiddelentechnologie en een workshop over zout- en suikerverlaging.De cursus Levensmiddelenchemie gaat 17 november 2020 van start. Iedereen weet dat koolhydraten,...