Glazen Kalf 2021 naar Rik van den Hazel

Glazen Kalf 2021

Rik van den Hazel is uitgeroepen tot de winnaar van ‘Het Glazen Kalf’ van 2021.

Hij won de prijs door de kookwedstrijd met kalfsvlees, dit jaar voor de 23e keer georganiseerd door de VanDrie Group, tijdens de vakbeurs Gastvrij Rotterdam te winnen.

Van den Hazel nam het op tegen drie andere culinaire professionals. Ze moesten met de ingrediënten uit een ‘black box’ in anderhalf uur tijd één hoofdgerecht met twee kalfsvlees-bereidingen maken, in viervoud. In de black box troffen de deelnemers kalfssukade, kalfslever, kalfslonghaas en hartzwezerik aan.

De jury wees Van den Hazel (op de foto tweede van rechts) aan als winnaar en hij ontving uit handen van jurylid Patricia van Krieken de bokaal Het Glazen Kalf en een cheque voor kalfsvlees.

Dossiers
Lees ook
Krimp veestapel lost stikstofcrisis niet op

Krimp veestapel lost stikstofcrisis niet op

Gisteren publiceerde RTL Nieuws dat het kabinet de stikstofuitstoot wil oplossen door de veestapel de komende jaren met 30 procent te verminderen. Marijke Everts, Director Corporate Affairs van VanDrie Group, reageert: “'Krimp veestapel is niet de oplossing voor de stikstofcrisis.”

Ameco neemt dubbeldoel weiderundvlees op in assortiment

Ameco neemt dubbeldoel weiderundvlees op in assortiment

Klanten van Ameco kunnen voortaan ook bij de rundvleesverwerker terecht voor dubbeldoel weiderundvlees. Dat maakt VanDrie Group, waarvan Ameco onderdeel is, bekend met een persbericht.

Succesvolle achtste editie van Gastvrij Rotterdam

Succesvolle achtste editie van Gastvrij Rotterdam

Van 20 tot en met 22 september was Rotterdam Ahoy het toneel van Gastvrij Rotterdam. Met ruim 300 exposanten en 11.264 bezoekers kijkt de organisatie terug op een succesvolle achtste editie.