Gelderblom Slagerij & Partyservice blijft groeien

gelderblom wieland

Eugene en Marianne Wieland hebben hun slagerij geopend en zijn de 22e vestiging onder de vlag van de succesvolle Gelderblom formule.

Onder grote belangstelling werd de slagerij op woensdagavond 9 maart geopend. Een onvergetelijke avond voor Eugene en Marianne Wieland. Op de uitnodigingskaart schreven ‘Onze droom wordt werkelijkheid’.

De slagerij is ingericht door KMI –Apeldoorn en is qua assortiment en sfeer het voorbeeld hoe de Gelderblom-formule zich naar de toekomst toe wil ontwikkelen.

De openings-avond ging gepaard met enthousiaste geluiden van de bezoekers , want op dit vestigingspunt met diverse speciaalzaken in vers in de directe omgeving, is dit een grote aanwinst voor het centrum van Veghel en een stimulans voor het ambachtelijk ondernemerschap.

Lees ook
Nieuwe eigenaar Keurslager Looman

Nieuwe eigenaar Keurslager Looman

Keurslager Looman in Schoonhoven krijgt een nieuwe eigenaar. Slagerij Gelderblom neemt vanaf 1 augustus de slagerij over.

Jeroen van Voornveld, Slagerij Gelderblom: “De nieuwe winkel voldoet optimaal aan klantenwensen”

Jeroen van Voornveld, Slagerij Gelderblom: “De nieuwe winkel voldoet optimaal aan klantenwensen”

Klanten komen naar de slager voor gemaksproducten en een bijzonder assortiment, zegt Jeroen van Voornveld van Slagerij Gelderblom in Ermelo. “Om dit goed te presenteren, hadden we een nieuwe winkel nodig.”

De kracht van het interieur

De kracht van het interieur

Natuurlijk draait het in de slagerij in eerste instantie om de kwaliteit van de verkoopwaren en een goede service. “Maar onderschat de rol van de winkelinrichting niet,” zegt slager Jeroen van Voornveld. Presentatie, routing en sfeer kunnen bijdragen aan een fikse stijging van de omzet.