Focusplaza organiseert Inspiratiedag op 28 november

14 november 2017 Suzanne Dekker

Meer dan 150 gepassioneerde ondernemers, succesvolle entrepreneurs en branchecollega’s bieden inspiratie tijdens de Focusplaza Inspiratiedag op 28 november in het Ebben Inspyrium te Cuijk.

Dagvoorzitter van de Focusplaza Inspiratiedag is tv-presentator Frits Sissing. Hij leidt deelnemers langs mensen die inspireren, zoals ondernemer Toon Ebben, technoloog en filosoof Koert van Mensvoort, consumenten- en organisatiepsycholoog Jelmer van der Meulen en nog vele anderen. Denk hierbij aan ondernemers en bedrijven die hoog zijn geëindigd in de Inspirerende 40 | 2017. Dit is dé lijst met de 40 meest inspirerende bedrijven, beoordeeld door consumenten en businessprofessionals. Welke bedrijven dit zijn, is nog niet bekend. Deze lijst wordt in november pas bekend gemaakt door Synergie.

Inspiratieplein vol noviteiten

Daarnaast laten diverse bedrijven hun heerlijke producten en nieuwste innovaties zien én proeven op het inspiratieplein. Natuurlijk kan men (inter)actief aan de slag met netwerken nieuwe stijl met behulp van Shake-On. Meer informatie is te vinden op de website.

Over Focusplaza

Focusplaza heeft als netwerkorganisatie met ruim 250 leden de afgelopen vijftien jaar een vaste plek veroverd binnen de food- en DHZ retail. Naast het organiseren van de Focusplaza Visiedag en andere branche-evenementen, is de organisatie  ook actief op het gebied van netwerken, het organiseren van workshops en het verzorgen van op-maat inspiratiereizen in binnen- en buitenland.

Altijd op de hoogte blijven?