Exclusief vlees in MusaeGusto!

SLAGERSWERELD - Van Melik Du Chef, Bufkes en de Preuve Limburgwinkel hebben maandag 24 september de deuren geopend van een culinaire versmarkt in de eeuwenoude gewelven onder het nieuwe winkelgebied Mosae Forum. De naam: MosaeGusto !

SLAGERSWERELD - Van Melik Du Chef, Bufkes en de Preuve Limburgwinkel hebben maandag 24 september de deuren geopend van een culinaire versmarkt in de eeuwenoude gewelven onder het nieuwe winkelgebied Mosae Forum. De naam: MosaeGusto !

Van Melik du Chef gaat zich volledig toeleggen op de verkoop van exclusief vlees en vleeswaren. Op de charcuterie-afdeling wordt een keur aan regionale en internationale specialiteiten aangeboden; van hamsoorten tot worstsoorten en grillades.

Belegde broodjes
Een prominente plek is ook ingeruimd voor De Preuve Limburgwinkel, een Euregionale streekproductenwinkel met daarbinnen een ambachtelijke speltbakkerij en meer dan 500 streekproducten uit Nederlands Limburg, Belgisch Limburg en de regio Aken. Er worden tal van demonstraties, evenementen, proeverijen en rondleidingen verzorgd vanuit deze winkel. Bufkes, dat sinds 1995 ambachtelijke en Bourgondische producten levert, maakt ook onderdeel uit van het concept. In MosaeGusto! presenteert Bufkes in een traditioneel ambachtelijke omgeving warm en koud belegde broodjes en grillproducten.

Het totale vloeroppervlak van MosaeGusto! is 3500 m2. Adres: Gubbelstraat 14 Maastricht.

Lees ook
Samenwerking Paul van Trigt en NextDeli

Samenwerking Paul van Trigt en NextDeli

Worst- en vleeswarendeskundige Paul van Trigt is een samenwerking aangegaan met NextDeli. Zijn boek Charcuterie 2 is nu ook verkrijgbaar via dit e-commerce platform voor versspeciaalzaken. Paul van Trigt is worst- en vleeswarendeskundige. Vanuit deze professie is hij regelmatig jury en arbiter bij vakwedstrijden en productkeuringen van worst,...

Keurslager Jeroen Keirsgieter is heel blij met verhuizing naar nieuwe locatie

Keurslager Jeroen Keirsgieter is heel blij met verhuizing naar nieuwe locatie

Heel blij was Jeroen Keirsgieter toen hij de slagerij van zijn werkgever kon overnemen. Helaas daalde het aantal klanten door de afwezigheid van andere versspecialisten en een slecht parkeerbeleid. Hij besloot zijn bedrijf te verhuizen Zwanenberg, een dorp zonder slager. “Dat was een prachtige kans. Het pand was volledig casco. Daardoor kon ik helemaal...

Slicen van vlees(waren) zonder tussenfolie

Slicen van vlees(waren) zonder tussenfolie

Met het innovatieve spraysysteem: Sustainable Liquid Interleaving, introduceert MULTIVAC een duurzame oplossing voor het verpakken van dun gesneden of zeer kleverige producten. De conventionele tussenfolie tussen de plakjes is hierbij niet meer nodig en dat reduceert het verbruik van plastic tijdens het verpakken tot het absolute minimum. Tailormade...