Easy BBQ Every Moment

9 mei 2022 Redactie Food

In ‘Easy BBQ, Every moment’ deelt Grill Guru 101 tips & tricks voor de BBQ en 40 recepten voor vlees, vis, groente en desserts. Van een klassieke Sunday roast tot een snelle Friday night burger of een groetetopper voor Meatless Monday.

Grill Guru verkoopt kamado’s en bbq-accessoires. Bij Kosmos Uitgevers is hun boekje Easy BBQ Every Moment verschenen. Hierin delen ze “alle goede recepten en handige grilltips. Hoe steek je je barbecue snel en veilig aan? Hoe regel je de perfecte temperatuur? Hoe maak je van een simpel gerecht een smakelijk spektakelstuk? Ontdek met dit boek het plezier van buiten koken en nieuwe mogelijkheden die barbecueën nog gemakkelijker maken. Fire it up! Every day, every moment.”

Het boek gaat eerst in op de techniek. Een startersguide met alle soorten barbecues, de tools en alles over de kerntemperaturen. Daarna volgen veertig recepten verdeeld over de hoofdstukken Evergreens: Easy BBQ toppers, Doordeweeks: Every Day BBQ Day, Weekend: Party Proof, Erbij: on the side en Zoet: Sweet Grilling.

Voor de slager en visspecialist zal dit boek weinig nieuwe informatie bevatten. Het biedt vooral inspiratie voor nieuwe recepten. En het kan een leuk extraatje voor de klant in de winkel zijn.

Altijd op de hoogte blijven?