Diviande portioneert voor online slager

attachment-001_food-image-VLS11075I01

TER AAR – De online steakslager Beef&Steak, laat zijn vlees portioneren, vacumeren en verpakken bij onder meer Diviande in Twello.

TER AAR – De online steakslager Beef&Steak, laat zijn vlees portioneren, vacumeren en verpakken bij onder meer Diviande in Twello.

Diviande is een van de geselecteerde vleesbedrijven waarmee initiatiefnemer Matthijs van der Pijl in zee is gegaan, vertelt hij deze maand in het vakblad Meat & Meal.

Via Beefensteak.nl kunnen consumenten online vlees bestellen die dan op de dag van keuze door TNT thuis wordt bezorgd. De eerste 150 kilo is inmiddels de deur uit. Van der Pijl, vroeger werkzaam voor Medaillon Vlees, wil de komende jaren verder groeien met zijn nieuwe bedrijf en wil ook aan horeca gaan leveren.

Lees ook: Slager Van der Pijl verstuurt vlees per post

Lees ook
Vlees volautomatisch verwerken en verpakken

Vlees volautomatisch verwerken en verpakken

Wilt u vers vlees, gevogelte, gesneden producten, kant-en-klaar maaltijden of plant-based producten verwerken en verpakken? In karton, monofolie of vacuumzakken? En dat volautomatisch op hoge snelheid? Voor MULTIVAC is niets te gek. Kom het zelf ervaren op de IFFA.

Organisatie Empack 2022 kijkt terug op geslaagde editie

Organisatie Empack 2022 kijkt terug op geslaagde editie

Ruim 250 exposanten presenteerden zich op Empack 2022 aan 5.500 bezoekers in Evenementenhal Gorinchem. De organisator Easyfairs noemt het een geslaagde editie. Netwerken was de hoofdmoot en de kennissessies werden goed bezocht.

Programma Empack 2022 bekend

Programma Empack 2022 bekend

Het programma voor de verpakkingsbeurs Empack 2022 is rond. Dat meldt beursorganisator Easyfairs. Naast aandacht voor circulariteit en recyclebare verpakkingsoplossingen brengt Easyfairs “een controversiële discussie over de effecten van duurzaamheid in roerige tijden op verpakkingen”.