Diviande portioneert voor online slager

attachment-001_food-image-VLS11075I01

TER AAR – De online steakslager Beef&Steak, laat zijn vlees portioneren, vacumeren en verpakken bij onder meer Diviande in Twello.

TER AAR – De online steakslager Beef&Steak, laat zijn vlees portioneren, vacumeren en verpakken bij onder meer Diviande in Twello.

Diviande is een van de geselecteerde vleesbedrijven waarmee initiatiefnemer Matthijs van der Pijl in zee is gegaan, vertelt hij deze maand in het vakblad Meat & Meal.

Via Beefensteak.nl kunnen consumenten online vlees bestellen die dan op de dag van keuze door TNT thuis wordt bezorgd. De eerste 150 kilo is inmiddels de deur uit. Van der Pijl, vroeger werkzaam voor Medaillon Vlees, wil de komende jaren verder groeien met zijn nieuwe bedrijf en wil ook aan horeca gaan leveren.

Lees ook: Slager Van der Pijl verstuurt vlees per post

Lees ook
Ingrijpende makeover pand MULTIVAC voor duurzame toekomst

Ingrijpende makeover pand MULTIVAC voor duurzame toekomst

Klantcontact, productbeleving en modern werken staan centraal bij de metamorfose van het hoofdkantoor van MULTIVAC. “Na de makeover staat er een kantoor dat klaar is voor de toekomst. Een eyecatcher waar we trots op zullen zijn.”

Albert Heijn stopt gehakt voortaan in zakje

Albert Heijn stopt gehakt voortaan in zakje

Het gehakt van Albert Heijn zit voortaan in een zakje in plaats van een bakje. Volgens de supermarkt scheelt dit meer dan 500.000 kilo plastic op jaarbasis, een besparing van 70 procent. Een voordeel voor klanten is dat de nieuwe verpakking minder ruimte inneemt in de plastic afvalbak.

Empack Nederland wil naar afvalvrije beurs

Empack Nederland wil naar afvalvrije beurs

Empack Nederland wil stapsgewijs naar een afvalvrije beurs. Over drie jaar moet Empack 2024 een beurs zijn zonder restafval waar alleen grondstoffen voor hergebruik overblijven. Hiervoor lanceert Empack Nederland tijdens de komende beurseditie op 8 en 9 september 2021 het project ‘Empack Towards Zero Waste’.