Degens weer aan de bak

attachment-001_rb-image-1672268

Degens Specerijen & Kruiden in Puttershoek verpakt haar producten niet langer in zakken. Het bedrijf gaat terug naar bakken.

De nieuwe verpakking is stapelbaar, kan tegen een stootje en is lucht- en vochtdicht, zodat aroma's en smaak optimaal bewaard blijven.

In het persbericht hierover toont Degens zelfreflectie: 'Onze huidige zakken bleken niet erg praktisch. We kregen dan ook regelmatig van grossiers en versspecialisten de vraag wat er eigenlijk mis was met die bakken van vroeger. In onze kernwaarden staat dat wij goed luisteren en onze afnemers ondersteunen met makkelijk toepasbare, originele producten. Dus kunnen we eigenlijk maar één ding doen: niet eigenwijs zijn. Weg met de zakken, leve de bakken.'

Lees ook
De belangstelling voor kwaliteitskip groeit

De belangstelling voor kwaliteitskip groeit

Steeds meer consumenten kiezen voor kwaliteitskip. De slager kan hier als ambachtelijk specialist z’n meest veelzijdige voordeel mee doen. Hij kan inspireren, vertellen over de herkomst en niet alleen de beste kip, maar ook ongelofelijk veel lekkere gerechten en maaltijden neerzetten. Voor extra inspiratie delen vier leveranciers van smaakmakers hun...

Onderzoek Consumentenbond | Kruidenmixen bevatten weinig kruiden

Onderzoek Consumentenbond | Kruidenmixen bevatten weinig kruiden

Zakjes en potjes kruidenmix bevatten weinig en kruiden en specerijen en juist veel goedkope opvullende ingrediënten zoals zout, (paneer)meel, suiker of groentepoeder. Dat blijkt uit een steekproef van de Consumentenbond.

Bond Seafood levert eerste plastic tray met CurvCode

Bond Seafood levert eerste plastic tray met CurvCode

Nieuw ontworpen recyclebare visverpakkingen van Bond Seafood mét CurvCode liggen bij Jumbo Supermarkten in de schappen. CurvCode is een Nederlandse innovatie voor het digitaal coderen van plastic. Ook voor verpakkingen van vlees(waren) is deze innovatie baanbrekend.