Organisatiewijziging bij Degens

degensweb

Kruiden- en specerijenleverancier Degens stelt Patrick Hagoort aan als Manager en Stefan Claus als Field Salesmanager. Deze aanstellingen maken deel uit van een organisatiewijziging.

Per 1 januari 2016 opereert Degens namelijk als zelfstandige b.v. binnen de organisatiestructuur van Intertaste. De aanstellingen en de organisatiewijziging moeten meer efficiëntie en een duidelijkere gesegmenteerde focus opleveren.

Patrick Hagoort draagt als manager de volledige verantwoordelijkheid voor Degens. Hij voert de algemene leiding en over de in totaal 14 fte’s. Eerder bekleedde hij de functie van Field Salesmanager bij Degens.

Stefan Claus is als Field Salesmanager verantwoordelijk voor het uitbreiden van het marktsegment van de versspecialisten in de Benelux. Als salesmanager stuurt hij de vertegenwoordigers aan. Daarnaast concentreren zijn werkzaamheden zich tot het realiseren en situeren van verkoop van Degens-producten aan diverse grossiers in de Benelux.

Lees ook
Epos ondersteunt ook in het barbecueseizoen met kruidige creativiteit

Epos ondersteunt ook in het barbecueseizoen met kruidige creativiteit

Wellicht draagt Slagerij Putman uit Arnhem over twee jaar het predicaat Hofleverancier. Eigenaar en vijfde generatie slager Pepijn Putman en zijn vrouw Laura hopen het.

Kom jij ook weer naar onze Boeren BBQ 10 mei?

Kom jij ook weer naar onze Boeren BBQ 10 mei?

Zoek je inspiratie voor het aankomende barbecue seizoen? Kom dan naar de Degens Boeren BBQ dinsdag 10 mei van 14 uur tot 22 uur in Boerengoed Enspijk! De toegang is gratis voor elke vers specialist!

NIEUW! DEGENS Kebab-Spies voor Oven & BBQ!

NIEUW! DEGENS Kebab-Spies voor Oven & BBQ!

Gelijktijdig met de Kebab-spies introduceert DEGENS haar nieuwste droogmarinade: Dry Glaze Doner Kebab. Deze unieke onderscheidende smaakvariant past perfect bij kipdij, welke dan kruislings gestapeld kan worden op de houten staande spies geschikt voor oven & BBQ.