De Keurslager wint Foodservice Award 2021

Keurslager Foodservice Award

De Keurslager heeft voor derde keer op rij de Foodservice Award in de categorie Speciaalzaken gewonnen. Pierre Wind reikte de prijs tijdens de Horecava Limited, de online versie van de Horecava.

Voor de Foodservice Award brengen consumenten hun stem uit. Zij beoordeelden ’t Stoepje op negen factoren, van assortiment en prijs-kwaliteit tot hygiëne en service. De marktbakker scoorde een 7,5.De Keurslager mag nu een jaar lang de titel Foodservice Award dragen.

Foodservice Award

Er zijn elf categorieën waarin een Foodservice award wordt uitgereikt. Naast Marktkramen zijn er bijvoorbeeld ook prijzen in de categorie bezorgen, café/restaurant en speciaalzaken. Daarnaast is er een overallwinnaar. Dat werd Brownies&Downies met een 8,10. Bijna 17.000 consumenten brachten dit jaar hun stem uit.

 
Lees ook
Barbecueseizoen 2021?!

Barbecueseizoen 2021?!

In ieder nummer van Vleesmagazine schrijven twee columnisten over één onderwerp, vanuit hun eigen expertise en ervaring. Gertjan Kiers en Janine van der Geest buigen zich dit keer over het thema barbecueën.

Kansen voor de toekomst van de slagerij

Kansen voor de toekomst van de slagerij

De vraag naar meer (online) gemak is dé trend van dit moment. Daarin liggen kansen voor de slager. Meer consumentgericht denken is daarbij een must. Het opleiden van een nieuwe generatie ondernemers is de grootste uitdaging met het oog op de toekomst, vinden vertegenwoordigers uit de branche.

Actief verengingsleven is uitgangspunt van Vereniging van Keurslagers

Actief verengingsleven is uitgangspunt van Vereniging van Keurslagers

De Vereniging van Keurslagers bestaat 15 juli 2021 precies 75 jaar. Hoewel het slagersvak door de jaren heen drastisch is veranderd, is de basis van de Keurslagers nagenoeg hetzelfde gebleven, aldus directeur Joep Klaver en voorzitter Roelof Mulder. Gezamenlijk optrekken richting consument binnen een actief verenigingsleven is nog steeds het uitgangspunt....