Buitenkok in 4 seizoenen!

buitenkok in vier seizoenen

Toen op 13 maart 2020 Mark Rutte de eerste persconferentie over corona gaf, kwam het werk van Roy Voogd als koordirigent van de ene op de andere dag volledig stil te liggen. Hij realiseerde zich direct dat dat lang zou gaan duren en ging niet bij de pakken neerzitten. Hij besloot om zich helemaal op zijn andere passie te storten: buiten koken. Als ‘Cooking Conductor’ schreef hij het kookboek en handleiding voor de kamado.

Vier seizoenen lang kookte The Cooking Conductor in Hollands weer en wind. Alle ervaringen en recepten in de 52 weekendsessies deelde hij op zijn foodblog BBQ52.nl, Facebook en Instagram. Inmiddels volgen ruim achtduizend hobbykoks en bbq-liefhebbers deze Cooking Conductor. Dit boek is zijn verslag dat hij zelf ervaart als zijn redding uit de coronacrisis.

In meer dan 175 recepten en talloze kleurrijke foto’s neemt amateurchef Roy Voogd je mee in zijn ontdekkingsreis. En nee, het gaat zeker niet alleen over vlees in dit boek. Van palingbouillon en koudgerookte
zalm tot ‘gamburger’ en hele tarbot, van baby-octopusjes en garnalen, de bijbehorende kruiden, baktemperaturen en -tijden én de opmaak van borden, aan alles is gedacht.

Buitenkok in 4 seizoenen! | ISBN: 9789090340500 | Prijs: € 27,50

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Dossiers
Lees ook
'Kan het niet linksom dan maar rechtsom'

'Kan het niet linksom dan maar rechtsom'

Slager, zweminstructrice, sluiswachter, vliegenier en bestuurslid van de Confrérie des Chevaliers Grand Bailliage. Allemaal beroepen die van toepassing zijn op de inmiddels 75-jarige Paula van Rijn. Op haar 71e voegde ze daar schrijfster aan toe. Afgelopen zaterdag 18 maart presenteerde ze in Nieuwegein haar tweede verhalenbundel ‘Gegeven tijd’.

Vlees in de media | Week 11-2023

Vlees in de media | Week 11-2023

De vleestaks komt weer om de hoek kijken, slachten is het minst leuke van veehouden en een voormalig vegetariër opent een slagerij. Wat lazen we de afgelopen week over de branche? Een greep uit de media.

Klimaatcommissie wil belasting op zuivel en vlees

Klimaatcommissie wil belasting op zuivel en vlees

Een speciale klimaatcommissie heeft onderzocht wat er allemaal nog moet gebeuren om de klimaatdoelen van 2030 te halen. Een van de punten is de vermindering van de veestapel en ze adviseren een hogere belasting op vlees en zuivel.