Brouwerij ’t IJ & Brandt & Levie brouwen samen worst

brandt-en-Levi

De worstmakers van Brandt & Levi en bierbrouwers van Brouwerij ’t IJ hebben vrijdag een droge worst gelanceerd met gerookte mout en ’t IJ Session IPA.

De droge worst is gemaakt van goed gehouden varken en ontwikkeld door Jiri Brandt en hoofdbrouwer Tjalling Landman. Zij kozen ervoor de Session IPA van Brouwerij 't IJ te gebruiken in de worst. De hoppige bitters en citrustonen van het bier worden benadrukt door de gerookte mout. ‘Een natje en een droogje’ ineen.

Regelmatig bundelt Brandt & Levie de krachten met mensen of merken die hen inspireren. Samen laten zij de creativiteit los in de worstmakerij met als resultaat bijzonder lekkere worst. Eerder waren er onder meer samenwerkingen met Jonnie Boer, Joris Bijdendijk, de wereldberoemde Italiaanse slager Dario Cecchini en het Schotse whiskymerk Laphroaig. De Brouwerij ‘t IJ worsten zijn tijdelijk in de winkels verkrijgbaar.

 
Lees ook
Marketing voor ondernemers met lef

Marketing voor ondernemers met lef

Veel ondernemers proberen klanten te lokken door hun kennis te delen. Helemaal verkeerd schrijft Aartjan van Erkel in zijn nieuwe boek Nummer 1. Hij gelooft dat je niet je kennis gratis moet delen, maar moet entertainen. “Stop met teachen, begin met teasen.”

Mogelijkheden tot betalings­uitstel

Mogelijkheden tot betalings­uitstel

Veel ondernemers hebben nog steeds te maken met liquiditeits­­problemen veroorzaakt door de coronacrisis. De speciale regeling voor uitstel van betaling is uitgebreid.

Worstmakers Brandt & Levi werken samen met kaasmakers van Remeker

Worstmakers Brandt & Levi werken samen met kaasmakers van Remeker

De worstmakers van Brandt & Levie zijn een nieuwe samenwerking aan gegaan met de kaasmakers van Remeker. Samen ontwikkelden ze een nieuwe droge worst