Bijna 400 producten gekeurd tijdens NSM

Vakwedstrijden Slavakto 2020_foto Vlees+ 5-2018

De keurmeesters van de Noordelijke Slagers Manifestatie kwamen zaterdag 2 oktober bijeen bij Boonstra Verswaren. Daar keurden ze bijna 400 producten van collegaslagers voor de Slagersvakwedstrijden. 

"Zo’n zestig slagers (uit het hele land) hebben hun in totaal bijna 400 producten ingezonden voor de keuring", vertelde voorzitter Jan Nederhoed aan Dit is Peize. "We hebben meerdere productgroepen, als worstsoorten, vleeswaren maar ook soepen, salades, snacks en showschotels."

De jury keurde alle inzendingen en lette daarbij op onder andere structuur, smaak en bewerking. De prijswinnaars worden bekend gemaakt op 1 november tijdens de Warme Winterweken-beurs van Boonstra Verswaren. Alle met goud en goud met ster bekroonde producten zijn al wel bekend. Een overzicht staat op de website van NSM.

Lees ook
Nieuw

Nieuw

Een nieuw interieur is heel vaak meer dan alleen dat. Verbouwen en inrichten betekent verandering. En vaak leidt dat ook tot vernieuwing op andere vlakken. Door plannen om te verbouwen ga je als vanzelf nadenken over je bedrijf en je aanpak. Zo verandert er dan vaak meer dan alleen de vitrine.

De kracht van het interieur

De kracht van het interieur

Natuurlijk draait het in de slagerij in eerste instantie om de kwaliteit van de verkoopwaren en een goede service. “Maar onderschat de rol van de winkelinrichting niet,” zegt slager Jeroen van Voornveld. Presentatie, routing en sfeer kunnen bijdragen aan een fikse stijging van de omzet.

‘Ons interieur straalt uit dat mensen welkom zijn’

‘Ons interieur straalt uit dat mensen welkom zijn’

Na een eerste goedlopende zaak besloot slager Marcel Hamers nog een verswinkel te openen. Het pand met een oppervlakte van 600 m2 werd gestript en helemaal opnieuw ingericht. De 30 meter lange toonbank is de grote eye catcher.