artikel

Topslager formule blikt tijdens Slavakto terug op haar rijke verleden

Nieuws 903

Bureau Topslager presenteert op 5 en 6 november tijdens de Slavakto haar nieuwe moderne look, gecombineerd met ouderwetse details en vol respect naar het rijke verleden.

Topslager formule blikt tijdens Slavakto terug op haar rijke verleden

De Topslager formule is in 1949 ontstaan in Nederland, en vanaf 1974 ook geïntroduceerd in België. Bureau Topslager heeft inmiddels jarenlange ervaring in onderscheidende marketingactiviteiten. Door nauwe samenwerkingen aan te gaan met specialisten op het gebied van distributie en communicatie is het service- en dienstenpakket verder uitgebreid.

De formule

Wilt u wél de voordelen van collegiale samenwerking, maar vindt u het tevens van belang dat uw zelfstandig ondernemerschap niet in het geding komt? En staat u bovendien voor Topkwaliteit voor een eerlijke prijs? Dan biedt de Topslager formule u een praktische en betaalbare oplossing.

Ondersteuning

Vanuit Bureau Topslagers wordt de formule ondersteund door het formuleteam. Zij dragen zorg voor ondersteuning op het gebied van huisstijl, winkelinrichting, instore communicatie, consumentenacties, website en social media

In samenwerking met Versconnect biedt Bureau Topslager een geïntegreerde marketing en communicatie aanpak; zowel in de winkel als online. Op die manier vindt u aansluiting bij de nieuwe (online) consument, met nieuwe en loyale klanten tot gevolg.

Vier keer per jaar brengt Bureau Topslagers het vakblad Topnieuws uit. Hierin komen alle aspecten van de Topslager formule aan bod, met als doel leden en relaties breed te informeren en te inspireren.

Stand op de Slavakto

Voor Slavakto 2018 hebben we een stand ontworpen die de Topslager formule goed weergeeft: functioneel en zonder poespas. Een moderne look gecombineerd met ouderwetse details vol respect naar het rijke verleden. Natuurlijk staan we niet alleen voor de reeds bestaande Topslagers op Slavakto. We gaan graag het gesprek aan met zelfstandige slagers die op zoek is naar een passende formule. U vindt ons op stand D100 en we kijken ernaar uit u te mogen begroeten!

Dit artikel is gesponsord door Bureau Topslager.

Reageer op dit artikel