5000 BBQ-pakketten van de Keurslagers

attachment-001_food-image-VLS10777I01

ALMERE - Op het popfestival Almerezand, zaterdag 23 augustus, was de Vereniging van Keurslagers aanwezig om voor 5000 mensen een barbecuepakket te verzorgen.

ALMERE - Op het popfestival Almerezand, zaterdag 23 augustus, was de Vereniging van Keurslagers aanwezig om voor 5000 mensen een barbecuepakket te verzorgen.

De Keurslagers hadden 2500 bonnen voor deze pakketten vooraf verspreid onder vooral leden van de Keurslager Club. Onder de 12.000 leden van deze club zijn ook toegangs- en bbq-kaarten verloot. Die clubleden ontvangen regelmatig per e-mail informatie over nieuwe recepten en worden als eersten geïnformeerd over acties en aanbiedingen.

De pakketten werden samengesteld bij Keurslager Vedder te Almere. De bezoekers kregen voor €13,- een gegaard setje compleet; naast vleesproducten was er een bakje salade, dipsaus en een drankje toegevoegd. Er waren 55 mensen ingezet, zodat de festivalbezoekers op een vlotte wijze bediend konden worden. Ruud Bakker, directeur van de Keurslagers, zegt dat zijn vereniging op dit popfestival, bezocht door 35.000 mensen, vooral de wat jongere consument wilde bereiken. De deelname aan het zandfestival vormde de afronding van de bbq-campagne van de Keurslagers.

Foto’s: Vereniging van Keurslagers

Tekst: Harrie Leijten

Lees ook
Côte de boeuf: een mooi stuk vlees van de barbecue

Côte de boeuf: een mooi stuk vlees van de barbecue

Een rood, mals en sappig stuk vlees: het is een van de dingen die barbecueën zo mooi maakt. Dit recept voor côte de boeuf is een echte aanrader. Het wordt uit de ribben van het rund weggesneden. De rib wordt meegesneden waardoor het vlees een randje vet heeft en vol van smaak is. De rug van een koe is minder gespierd en dat geeft het...

Degens’ Boeren BBQ inspireert slagers

Degens’ Boeren BBQ inspireert slagers

Op 10 mei organiseerde kruiden- en specerijenleverancier Degens de derde editie van de Boeren BBQ in Enspijk, om slagers en andere versspecialisten te inspireren.

Eerste editie Open Nederlands Kampioenschap Culinair Wild BBQ 2022

Eerste editie Open Nederlands Kampioenschap Culinair Wild BBQ 2022

Gastropedia en Stichting Het Nationale Park De Hoge Veluwe organiseren in samenwerking met de WBQA het Open Nederlands Kampioenschap Culinair Wild BBQ. De eerste editie van deze wedstrijd vindt plaats op zaterdag 15 oktober 2022 in Het Nationale Park De Hoge Veluwe.