Foodimpuls: 5 sterren-Parmaham voor Slager met Ster-winnaars

Slager met ster 2015

Onder het motto 'Sterren verdienen sterren' hebben Foodimpuls en de Italiaanse charcuteriespecialist Negroni een exclusieve 5 sterren-Parmaham uitgereikt aan Foodimpuls-klanten die tijdens Slager met Ster 2015-2016 zijn bekroond met één, twee of drie sterren.

'Wij zijn enorm trots op de uitzonderlijke prestatie die onze klanten hebben geleverd op het gebied van kwaliteit, service, organisatie en klantgerichtheid. Een bekroning van één, twee of drie sterren tijdens Slager met Ster verdient volgens ons vijf sterren en daarom trakteren wij onze sterrenslagers op de 5 sterren-Parmaham van Negroni, die 24 maanden heeft gerijpt', aldus Wim Haarsma, algemeen directeur van Foodimpuls.

Passie voor het ambacht

Hij vervolgt: 'Sinds de start van de landelijke samenwerking tussen Booijman Foodimpuls, Haarsma Foodimpuls en Van de Ven Foodimpuls, gelooft Foodimpuls in de kracht van samen sterk. Leveranciers waar vakmanschap centraal staat, zoals Negroni, en versondernemers met passie voor het ambacht zijn hierin onmisbaar. Met elkaar kunnen we de consument bereiken en enthousiast maken voor het ambacht.'

Lees ook
Rijpen in een oude schuur

Rijpen in een oude schuur

Samen met een grote groep enthousiaste slagers zijn we een paar dagen op culinaire trip naar het Italiaanse Parma geweest. SVO-docent Ronnie Poeste had deze bijzondere en mooie reis georganiseerd. Met een aantal bevriende slagers, afkomstig uit het hele land, schreef ik mij ook in voor deze studiereis.In Parma hebben we heel veel mooie plekken bezocht,...

Joka richt The Cortador Academy op

Joka richt The Cortador Academy op

Joka, Belgische gespecialiseerde importeur van charcuterie en delicatessen heeft ‘The Cortador Academy’ opgericht. Het is de eerste school in Benelux voor het leren van professioneel met de hand snijden van ham en alles wat er mee te maken heeft.De The Cortador Academy staat onder leiding van ‘Maestro Cortador’ José Cristóbal Alvares García die zin...

Italië erkent opnieuw drie Nederlandse parmahamspecialisten

Italië erkent opnieuw drie Nederlandse parmahamspecialisten

Het Consorzio del Prosciutto di Parma heeft dit jaar wederom drie speciaalzaken in Nederland uitverkozen tot parmahamspecialist.Parmaham wordt in meer dan honderd landen wereldwijd verkocht. Het dankt zijnpopulariteit onder meer aan de heerlijke smaak en het exclusieve gebruik van natuurlijke ingrediënten. Detaillisten over de hele wereld worden door...