nieuws

Sligro lanceert mini-verpakkingen burgers

Marktberichten 200

Sligro en Salomon Foodworld introduceren een nieuw concept: kleine voordeelverpakkingen burgers.

Sligro lanceert mini-verpakkingen burgers

Met deze productrange in nieuwe verpakkingen bieden groothandel Sligro en Salomon Foodworld  klanten de mogelijkheid om pick & mixed te doen met grote en kleine verpakkingen.  De range bestaat uit: Sunnie Veggie Burger, Homestyle Angus Burger, Crunchy Chik’n Burger en Beef Burger Puck.

Horeca-concept

De verpakkingen met 4 burgers zijn vanaf heden verkrijgbaar in alle Sligro-vestigingen. Het nieuwe horecaconcept van Salomon Foodworld en Sligro bestaat uit vier varianten voordeelverpakkingen. De burgers zijn per vier verpakt en nemen daarmee weinig opslagruimte in beslag. De producten zijn ook diepgevroren direct te bereiden op de bakplaat, waardoor er 0% derving is.

Salomon Foodworld

Sligro over de introductie: ´De visie waarmee Salomon Foodworld de markt benadert is goed uitgedacht, ze hebben oog voor ontwikkelingen in de markt. Hier spelen ze op in met producten die onze klanten helpen hun inkomsten op te bouwen en een kwaliteitsverbetering op de menukaart te realiseren.´

Kleine opslagcapaciteit

Remco Kerssens, Head of Market International van Salomon Foodworld: ´Met deze nieuwe range voordeelverpakkingen bedienen we een markt van kleinere restaurants en horecaconcepten. Deze hebben vaak een kleine opslagcapaciteit waar grootverpakkingen geen optie zijn.´ Salomon Foodworld verschaft de ondernemer de mogelijkheid om enerzijds een premium en homemade-look product aan te bieden aan zijn gasten. Kerssens: ‘Anderzijds is de ondernemer verzekerd van een constante kwaliteit. Doordat de producten, uitgezonderd de Beef burger Puck, zonder te ontdooien direct te bereiden zijn op de bakplaat, is de derving 0%. Dit komt ten goede aan het rendement van de ondernemer.´

Lees ook: Sligro heropent in Amsterdam

 

Reageer op dit artikel