nieuws

Beyond Meat sluit alliantie met HelloFresh

Marktberichten 370

De Amerikaanse fabrikant van vleesvervangers Beyond Meat gaat op de thuismarkt samenwerken met leverancier van maaltijdboxen HelloFresh. De vleesvervangers worden vanaf halverwege september opgenomen in gerechten van HelloFresh en in de dozen van het bedrijf geleverd aan klanten.

Beyond Meat sluit alliantie met HelloFresh

Dat hebben beide bedrijven bekendgemaakt. Het is niet de eerste samenwerkingsovereenkomst van Beyond Meat met een speler op het vlak van maaltijdboxen. Enkele weken geleden sloot het bedrijf al een soortgelijk pact met HelloFresh-rivaal Blue Apron. In Canada werd door HelloFresh al eerder een vleesvervanger van Beyond Meat in het assortiment opgenomen.

Bij investeerders en consument geliefd

Beyond Meat geldt als een van de snelstgroeiende foodfabrikanten van de Verenigde Staten. Het bedrijf is zowel bij investeerders als consumenten geliefd vanwege de trend waarbij een groeiend deel van de bevolking geen of minder vlees gaat eten. Het bedrijf sloot recent ook een overeenkomst voor productie in Nederland.

Reageer op dit artikel