nieuws

Zandbergen exclusieve distributeur van Australian Agricultural Company

Marktberichten 310

Zandbergen World’s Finest Meat en Australian Agricultural Company (AACo) verstevigen hun samenwerking. Zandbergen gaat exclusief de distributie verzorgen voor continentaal Europa voor AACo’s merken Darling Downs en Kobe Cuisine.

Zandbergen exclusieve distributeur van Australian Agricultural Company

Australian Agricultural Company (AACo) streeft ernaar te zorgen dat haar unieke Wagyu-rundvleesmerken volgens de hoogste standaarden worden geproduceerd en geleverd, waar ter wereld ze ook worden geserveerd. Ze erkent dat de kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid van haar rundvlees van het grootste belang is voor haar klanten. Tot op heden werkte AACo met verschillende distributeurs in Europa.

Unieke Wagyu-rundvleesproducten

Zandbergen vertegenwoordigt de merken van de Australian Agricultural Company sinds 2012. Joris Zandbergen, CEO van Zandbergen World’s Finest Meat: ‘Telkens wanneer we AACo bezoeken, zijn we onder de indruk van het land, het vee en de manier waarop AACo haar Wagyu-rundvlees produceert. Met onze intensievere samenwerking kunnen we onze klanten bedienen met een meer continue stroom van deze unieke Wagyu-rundvleesproducten.’

Duurzamere aanpak

AACo’s Regional Manager voor Europa en Verenigd Koninkrijk, Andrew Shofay, zegt: ‘We zijn erg trots op de geïntensiveerde samenwerking met Zandbergen, die zich net als AACo richt op een duurzamere aanpak om de Europese markt te bedienen; gericht op respect voor dierenwelzijn, behoud van natuurlijke hulpbronnen en strijd tegen klimaatverandering.’

Over AACo

Australian Agricultural Company is in veel opzichten ‘The Australian Story’ – een rundveebedrijf opgericht in 1824 dat uitgegroeid is tot een vertrouwde, wereldwijd erkende speler in de voedingsmiddelenindustrie en tevens de grootste geïntegreerde rundvleesproducent van Australië is. Het is het oudste nog altijd opererende bedrijf in Australië.

Tegenwoordig beheert AACo ongeveer 400.000 stuks vee, verspreid over het ongerepte binnenland in Queensland en de Northern Territory. Het bezit meer dan 6 miljoen hectare land, wat overeenkomt met ongeveer 1 procent van de oppervlakte van Australië.

AACo heeft een van de grootste Wagyu-kuddes ter wereld. Het vee wordt in de natuur geboren en kan vrij rond grazen op de enorme uitgestrekte vlaktes met inheems Mitchell-gras, waarna ze een uitgebalanceerd graandieet krijgen. Het rundvlees wordt geserveerd in enkele van ’s werelds beste restaurants. AACo brengt bijna 200 jaar kennis en ervaring in het produceren van een uitzonderlijke kwaliteit rundvlees.

Reageer op dit artikel