nieuws

Degens organiseert BoerenBBQ voor versspecialist

Marktberichten 261

Kruidenspecialist Degens nodigt zijn relaties in de ambachtelijke verssector uit voor een inspirerende BBQ. De BoerenBBQ vindt plaats op 14 mei in Enspijk. TV kok René Pluijm geeft er acte de présence.

Degens organiseert BoerenBBQ voor versspecialist

Degens – leverancier van kruiden, specerijen, marinades en sauzen voor de ambachtelijke sector – wil de versspecialist en versproducent actief ondersteunen.

De BoerenBBQ is bedoeld als ontmoetingsplaats waar elke slager, visboer, groenteman, traiteur of producent terechtkan voor inspiratie, culinaire en commerciële tips, en praktische informatie over het vernieuwde Degens-assortiment. Tijdens de BoerenBBQ is er met nadruk aandacht voor salades, clear-label en vegetarische producten.

René Pluijm

Dit jaar heeft Degens tv-kok René Pluijm uitgenodigd, die om 16:00 uur en 19:00 uur een bevlogen presentatie geeft over zijn visie op het hedendaagse eetgedrag en de gevolgen daarvan voor de ambachtelijke sector van morgen.

Het Dutch BBQ team (Europees kampioen in 2012 en Nederlands kampioen in 2016) is actief om relaties te vergasten op herkenbare huisspecialiteiten van de aanwezige versspecialisten.

Ook zijn de Nijlpaardjes (Nederlands kampioen straatartiest 2018) aanwezig voor een gezellige ambiance.

Tijd en plaats

De BoerenBBQ-dag vindt plaats op Boerengoed Enspijk, Hoevenseweg 5, 4157 JB Enspijk.

Aanmelden kan tot 13 mei bij Degens.

Reageer op dit artikel