nieuws

Diverse directiewissels bij Verstegen

Marktberichten 859

Verstegen Spices & Sauces benoemt Manfred Lukkezen als Directeur Sales International, Henk lefers als Directeur Sales B2B en Mark Schraauwen als Directeur Sales B2C.

Diverse directiewissels bij Verstegen

Verstegen Spices & Sauces ondergaat een transitie om het bedrijf nog verder te verduurzamen met daarbij de doelstelling om in 2020 CO2 neutraal te zijn. Het bedrijf heeft een doordacht duurzaamheidsbeleid om een positieve bijdrage te leveren aan de natuur en wil nog beter gaan zorgen voor de kruiden- en specerijenketens waarin zij actief is. Dit doet Verstegen door te zorgen voor de mens, de maatschappij en het milieu. Het stimuleren van duurzaam ondernemerschap versnelt dit proces.

Optimalisatie

Verstegen is continu op zoek naar optimalisatie van ketens en processen. Het bedrijf verlaat de divisiestructuur en zet de klant centraal door te gaan werken met een B2B en B2C salesorganisatie die intensief gaan samenwerken om elkaar zo te versterken.

Directiewissels

Als gevolg van deze nieuwe structuur is Manfred Lukkezen benoemd als Directeur sales internationaal en wordt hiermee eindverantwoordelijk voor alle salesactiviteiten van de bedrijven in binnen- en buitenland. Henk Lefers is benoemd als Directeur sales B2B met een focus op de Professionele- en Industriële markten. Mark Schraauwen is tegelijkertijd benoemd als Directeur sales B2C met een focus op de Retailmarkten. Henk en Mark zijn beide verantwoordelijk voor de Nederlandse salesactiviteiten in de betreffende marktsegmenten.

Reageer op dit artikel