nieuws

Group of Butchers doet opnieuw een overname

Marktberichten 3118

De samenwerkende bedrijven Keulen Vleeswaren, Gebroeders Snijders Vleeswarenfabriek en VLL Vers Logistiek Limburg zijn onderdeel geworden van Group of Butchers. Met deze overname breidt Group of Butchers haar productportfolio uit met droge worsten en ambachtelijke vleeswaren en specialiteiten uit Limburg. Daarnaast maakt de transactie Group of Butchers een belangrijke speler in het versnijden en verpakken van vleeswaren.

Group of Butchers doet opnieuw een overname

De eigenaren van Keulen/Snijders/VLL, Jack Keulen en Peter Francken, zijn erg tevreden met het opgaan in Group of Butchers: ‘Onze familiebedrijven maken nu deel uit van het sterke team van Group of Butchers. De bundeling van onze krachten garandeert de continuïteit en groei van onze bedrijven en maakt het ons mogelijk onze hoogwaardige service verder te verbeteren. Binnen Group of Butchers zullen we blijven innoveren om de consument te bedienen met de beste vleeswaren.’ Hun zonen en opvolgers, Ben Keulen en Paul Francken, voegen daar aan toe: ‘We zijn erg blij met deze stap en kijken uit naar een intensieve samenwerking met Group of Butchers.’

Limburgse bedrijven

‘Met Keulen/Snijders/VLL voegen we drie prachtige Limburgse bedrijven, die bekend staat om hun ambachtelijke, traditionele vleesproducten en vleeswaren van de beste kwaliteit, toe aan Group of Butchers. We kijken er erg naar uit om samen met management en personeel van Keulen/Snijders/VLL onze klanten dagelijks de lekkerste producten te beleveren en samen te groeien’, zegt Remko Rosman, CEO van Group of Butchers

Over Group of Butchers

Group of Butchers is in 1997 opgericht door Nick Visser en Wilbert Wolfs en levert hoogwaardige vleeswaren en vleesproducten aan de retailmarkt en de out-of-home-markt in de Benelux. Door selectief gekozen Nederlandse, Belgische en Duitse familiebedrijven over te nemen, blijft Group of Butchers het assortiment uitbreiden. Het assortiment bestaat momenteel uit de volgende productgroepen: droge worst, cervelaat, metworst en snijworst soorten, luxe rundervleeswaren, gehaktballen, spreads, kookhammen, rotisserie en gegrilde vleeswaren.

Reageer op dit artikel