nieuws

Verbufa neemt Glass op in assortiment

Marktberichten 661

Verbufa Benelux neemt de vertegenwoordiging op zich van Glass-machines. Hiermee wil de machineleverancier beter inspelen op de veranderende vraag naar convenience food.

Verbufa neemt Glass op in assortiment
Glass is vanaf nu onderdeel van het Verbufa-programma. Foto: Verbufa

Het bedrijf Verbufa, met de Nederlandse vertegenwoordiging in Amersfoort, is blij de officiële vertegenwoordiger te zijn geworden van Glass-machines voor de Benelux.

Glass is sterk in het bouwen van klantspecifieke tenderizers, meng-, snij- en emulgeermachines voor de gehele voedingsmiddelenindustrie.

Goed inzetbaar voor verwerking

De machines van Glass zijn volgens Verbufa perfect inzetbaar voor vlees, salades, humus, sauzen, vissalade, marinades, spreads, aardappel en vegetarische producten.

Over Verbufa

Verbufa, opgericht in 1952 in Laren, richt zich van origine op de vlees- en vleeswarenindustrie. Het bedrijf is gevestigd in Amersfoort en Kortrijk (B) en bedient naast de vleessector ook de bakkerij-, kaas-, groente- en visverwerkende sector. Naast een verbreding van de doelgroep is er ook een verschuiving te merken in het aanbod van Verbufa.

Van machineleverancier is Verbufa uitgegroeid tot een bedrijf dat de voedingsindustrie in de breedste zin van het woord bedient. Van grondstof tot verpakking en alles wat daar tussen zit. Verbufa richt zich op het ontwikkelen van klantspecifieke oplossingen.

Reageer op dit artikel