nieuws

Ambachtelijke, biologische droge worst van Phelines

Marktberichten 602

De droge worsten van Phelines zijn het nieuwste streekproduct van Limburg. Ze worden 26 november gelanceerd bij Kasteelhoeve Obbicht.

Ambachtelijke, biologische droge worst van Phelines
Ambachtelijke, biologische droge worst van Phelines.

Phelines is een nieuw, ambachtelijk merk droge worst van hoge kwaliteit. Familietraditie, vakmanschap en passie komen samen in deze worst. Gezond en passend in de trend van biologisch en eerlijk food voor de moderne consument. De droge worsten, gemaakt met niets anders dan de beste ingrediënten en passie, zijn authentiek en puur. Vanwege hun volle smaak zijn ze een echte traktatie die iedereen graag deelt met familie en vrienden.

Samenwerking met biologische boeren

Voor de droge worsten wordt samengewerkt met een groep biologische boeren. Hun varkens krijgen de best mogelijke behandeling krijgen. Rust en ruimte, natuurlijk licht en zo min mogelijk stress tijdens hun hele leven. Dit en een gezonde voeding zorgt voor de beste vleeskwaliteit. De worsten dragen dan ook het biologisch keurmerk van de Europese Unie. Dit houdt onder meer in dat de ingrediënten voor minimaal 95 procent biologisch zijn en dat er rekening is gehouden met het dierenwelzijn.

Liefde voor worst kent lange historie

De familie Francken is de drijvende kracht achter Phelines. Hun liefde voor vlees en droge worsten in het bijzonder kent een lange historie. Vanuit hun thuisbasis in Limburg maken zij de Phelines-worsten met de hand en met alleen de beste producten. Met een eeuw ervaring en de oprechte passie en liefde voor het vak, is Phelines klaar voor de toekomst.

Reageer op dit artikel