nieuws

Maarten Elsinga nieuwe ceo Zwanenberg Food Group

Marktberichten 1479

Maarten Elsinga (1974) zal per 1 januari 2019 in dienst treden bij Zwanenberg Food Group in Almelo als Chief Executive Officer (ceo) van Zwanenberg Nederland. Hij wordt tevens statutair bestuurder van Zwanenberg Holding.

Maarten Elsinga nieuwe ceo Zwanenberg Food Group
Maaarten Eisinga is de nieuwe ceo van Zwanenberg Food Group. Foto: Miranda Wolf

Per 1 oktober 2018 zijn Jeannette van den Ingh en Coert Beerman toegetreden tot de Raad van Commissarissen, waarbij laatstgenoemde het voorzitterschap op zich heeft genomen. Jeannette van den Ingh-van Wijk (1951) werkte 25 jaar in een familiebedrijf en werd in 2003 Zakenvrouw van het Jaar. In 2005 startte zij een organisatieadviespraktijk. Coert Beerman was tot zijn pensionering Directeur van de Wholesaleactiviteiten van de Rabobank.

Over Zwanenberg Food Group

Zwanenberg Food Group is een voedingsmiddelenconcern met 1.600 medewerkers en een omzet van circa €400 miljoen. Zwanenberg behoort tot de leidende Europese producenten en exporteurs van vleesconserven en snacks. Het concern exporteert vleesconserven (onder andere onder de merknaam ZWAN) naar meer dan honderd landen wereldwijd. Daarnaast produceert Zwanenberg soepen, sauzen en vegetarische producten. Zwanenberg beschikt over eigen productielocaties in Nederland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Reageer op dit artikel