nieuws

Vader en zoon promoten samen RVS in de Benelux

Marktberichten 724

Lucas Harberink is, onder de naam HHS, handelsagent van de Höcker Gruppe voor Nederland, België en Luxemburg. Vanaf September versterkt zijn zoon Egbert het bedrijf.

Vader en zoon promoten samen RVS in de Benelux
(v.l.n.r.) Egbert Harberink, Benjamin Höcker en Lucas Harberink bij hun bezoek aan het hoofdkantoor van Höcker in Wallenhorst.

Lucas Harberink is handelsagent uit overtuiging. Voor de Höcker Gruppe biedt hij sinds 2012 slachthaken, transportwagens, hygiënesluizen en nog veel meer voor de Vlees- en Levensmiddelenindustrie als ook voor de Farmacie aan. Tijdens het 25 jarig jubileum van zijn firma HHS in het Nederlandse Brummen krijgt Lucas in september versterking. De toetreding van zijn zoon Egbert in het familiebedrijf zal de verkoop van Höcker in de Benelux extra dynamiek geven. ‘Lucas kan mensen enthousiasmeren – en dat doet hij dan ook voor onze producten’, zo zegt Benjamin Höcker welke samen met zijn zus de directie vormt van de Höcker Gruppe. Vanaf nu verheugt hij zich op de dubbel zo grote inzet van HHS.

Meat Expo

Het vader-zoon-duo zal, van 30 september t/m 3 oktober 2018, samen actief zijn voor Höcker op de Meat Expo in Kortrijk. Op de beursstand staan o.a. hygiënesluizen in de spotlight. ‘Dit is een groot thema in de Benelux en Höcker is erg sterk op dit gebied, met topprestaties en kwaliteit’, zegt Lucas Harberink. ‘De markt in de Benelux heeft voor hun veel potentieel, doordat er veel groeiende ondernemingen in de productie van vlees en vis, maar ook in kaas en brood zijn.’ Egbert is het met zijn vader eens: ‘We komen van een solide basis, maar er is nog zeker meer potentieel’ Egbert werkte voorheen in de verkoop bij een onderneming gespecialiseerd in machinedelen. Hij verheugt zich erop nu volledig zelfstandig te gaan werken. Daarbij is de drijfveer om nu complete oplossingen te ontwikkelen en te leveren, in plaats van slechts een deel van de totale oplossing te verkopen. Hij ziet in Höcker de perfecte partner omdat het leveringsprogramma breed is en volop interessante producten met potentie heeft.

Liefde voor RVS

Als handelaar in de Benelux kende Lucas reeds de oprichter en ontwikkelaar van de Norm(vlees)haken volgens DIN 5047 (Eurohaken), ondernemer Burkhard Höcker. ‘Ik hou simpelweg van deze producten uit RVS en heb altijd met veel plezier Höcker verkocht’, vertelt Lucas Harberink. ‘Ook het gevoel klopt bij deze samenwerking, Höcker is net zoals ons een flexibel familiebedrijf welke zich erop richt met de klant duurzame oplossingen voor individuele uitdagingen te realiseren.’

Reageer op dit artikel