nieuws

Goud voor Vion bij World Steak Challenge

Marktberichten 864

De Goldbeef entrecote van Vion ontving de gouden medaille bij de World Steak Challenge op 4 juli in Londen in de categorie Dry Aged 100 procent Simmental.

Goud voor Vion bij World Steak Challenge

Bernd Stange, COO Vion Beef: ‘Dit goede resultaat bij de World Steak Challenge is een prachtige erkenning voor de hoge kwaliteit van ons premium-rundvleesmerk Goldbeef. Voor ons verkoopteam en voor alle medewerkers van de divisie Beef is dit een groot succes en een stimulans om door te gaan op de ingeslagen koers met het merk.’

Goldbeef

De Goldbeef entrecote van Vion is ten minste 30 dagen aan het bot gerijpt in speciaal geklimatiseerde kamers, licht en gelijkmatig gemarmerd en 100 procent Simmental.

Deelnemers uit 22 laden

Dit jaar kwamen deelnemers uit 22 landen in Londen bij elkaar om mee te dingen naar de prijzen. Zij presenteerden producten van 35 verschillende rassen aan de jury. Behalve in de categorie entrecote deed Vion ook mee in de categorieën filet en rosbief. Deze werden onderscheiden met de bronzen medaille. Alle prijswinnende steaks zijn afkomstig van Vion‘s productielocatie Waldkraiburg, gelegen in het hart van de regio waar het Beierse runderras Simmentaler Fleckvieh oorspronkelijk vandaan komt.

Reageer op dit artikel