nieuws

Binne Visser benoemd tot Group HR Director Vion

Marktberichten 441

Binne Visser (48) wordt vanaf 3 september de nieuwe Group HR Director en lid van het executive committee bij Vion.

Binne Visser benoemd tot Group HR Director Vion
Binne Visser

Binne Visser heeft in de afgelopen 22 jaar veel ervaring opgedaan in managementfuncties op het gebied van Human Resource Management (HRM). Hij was voorheen werkzaam bij Kramp Groep, een leverancier in de agrarische sector, en werkte daarvoor bij ForFarmers en als consultant.

Versterking team

‘Binne is een welkome aanwinst voor Vion vanwege zijn jarenlange ervaring in het opzetten en uitvoeren van HR-strategieën, als directeur en als consultant. Dit heeft hij voor vele bedrijven gedaan, waaronder bedrijven in de agrarische sector. We zijn blij dat hij ons team komt versterken’, zegt Ronald Lotgerink, CEO van Vion per 1 september.

Lotgerink vertrekt bij Zwanenberg Food Group als ceo. Het bestuur van Zwanenberg zegt het vertrek te betreuren, maar gunt Lotgerink de overstap naar een van de grootste vleesbedrijven van Europa. Zwanenberg gaat op zoek naar een vervanger. De taken van Lotgerink worden tijdelijk overgenomen door voorzitter Aldo van der Laan.

Reageer op dit artikel