nieuws

Roosterz&Co breidt productaanbod uit met Wingsterz en Donutz

Marktberichten 1523

Het productenaanbod van Roosterz&Co is uitgebreid met twee extra kipproducten; Wingsterz en Donutz. Beide producten zijn zowel verkrijgbaar in foodservice- als in retailverpakking.

Roosterz&Co breidt productaanbod uit met Wingsterz en Donutz
Chicken donutz Foto: Roosterz&Co

Roosterz&Co is sinds mei 2017 op de markt. Na de introductie van de Chicken Bites is de productontwikkeling aan de slag gegaan om meer lekkere kiphapjes tot stand te brengen. Resulterend in uitbreiding van het assortiment met Chicken Donutz en Chicken Wingsterz.

Fingerfood

Chicken Donutz zijn ringen van gepaneerde kipfilet. De vorm leent zich voor speelse presentaties. Wingsterz zijn gemarineerde stukjes kipfilet met de uitstraling van een vleugel/drumstick, maar dan zonder botjes. Kindvriendelijk en makkelijk vast te pakken. Zowel de Wingsterz als de Donutz zijn ideaal fingerfood maar kunnen ook als maaltijdcomponent worden ingezet.

Foto's

Reageer op dit artikel