nieuws

Pacombi Group bouwt nieuw distributiecentrum

Marktberichten 2434

De Pacombi Group, één van Nederlands grootste spelers op het gebied van verpakkingen en disposables, is gestart met de bouw van een nieuw distributiecentrum.

Pacombi Group bouwt nieuw distributiecentrum
Kleinzoon Seb slaat de eerste paal van het nieuwe distributiecentrum van Pacombi Group.

Het nieuwe distributiecentrum van de Pacombi Group wordt gerealiseerd aan de A4 bij Den Hoorn (Harnaschpolder) en wordt 30.000 vierkante meter groot. Op vrijdag 17 november is de bouw symbolisch begonnen met een eerste paal. De werd geslagen door Seb, kleinzoon van ondernemer Jan Paardekooper.

Van der Windt komt in nieuw pand

In het nieuwe pand wordt van der Windt Verpakking gehuisvest, die sinds 2013 bij Pacombi Group behoort. Het nieuwe distributiecentrum gaat plaats bieden aan meer dan 45.000 palletplaatsen. Gezien het feit dat de organisatie sterk inzet op duurzaamheid wordt het pand conform BREEAM-certificering gebouwd.

Assortiment van 40.000 artikelen

Het assortiment van Pacombi Group omvat meer dan 40.000 artikelen, bedoeld voor onder meer de AGF, Horti, (Food)Industrie, Foodretail  en Foodservice sector. Tot de groep horen bedrijven als Paardekooper Verpakkingen, Depa Disposables en Van der Windt Verpakking.

Reageer op dit artikel