nieuws

Epos lanceert decoratiemixen voor feestdagen

Marktberichten 2219

Vlak voor de feestdagen introduceert Epos nieuwe decoratiemixen met een intense smaakbeleving onder de naam Twisters. Met de Twisters geeft de slager het assortiment voor de feestdagen een exclusieve twist.

Epos lanceert decoratiemixen voor feestdagen
Varkensroulette

Een decoratiemix is veelzijdig in gebruik, volgens Epos. Bijvoorbeeld als randje om een burger, gemengd door een salade of om een rollade. De combinatie van de kleurrijke tekening en intense smaken maken deze mixen zo bijzonder. Zo geeft de slager een gerecht in een handomdraai een opvallende twist. Vandaar dat de vier smaakmakers de naam Twisters dragen. Volgens Epos zijn de feestdagen bij uitstek geschikt om kennis te maken met de nieuwe mixen.

Smaakomschrijving Twisters

De lijn van Twisters bestaat nu uit vier varianten. De Smokey Twister heeft een, zoals de naam zegt, rookachtige smaak. De robuuste, rood-bruine smaakmaker past met een beetje pit van chipotle chili goed bij vlees. Voor de echte durfal is er de Spicy Twister. Deze kleurrijke, grove decoratie geeft dankzij Jalapenopeper een overweldigende twist aan vlees en gevogelte. Een hele bijzondere in deze rij is de Super Twister. De kleurrijke, bijna zoete, Twister combineert geroosterd zeewier met een vleugje sinaasappel. Een krachtige toevoeging voor vlees, vis en gevogelte. De meest frisse variant is de groen-witte Lemon Twister. De citroensmaak past vooral goed bij vis.

 

Foto's

Reageer op dit artikel