nieuws

Van Uhm partner van K+G Wetter

Marktberichten 1384

Van Uhm is samen met dochteronderneming Habuba, de partner voor K+G Wetter-machines in Nederland. K+G Wetter is een familiebedrijf uit Biedenkopf Duitsland, die sinds 1990 actief is in de productie van machines voor de voedselverwerkende industrie.

Van Uhm partner van K+G Wetter

Het familiebedrijf, nu met de tweede generatie aan het roer, is wereldwijd actief. Het productgamma van K+G Wetter bestaat uit (vacuüm)cutters, wolven en peddelmengers. Belangrijke eigenschappen van K+G Wetter machines zijn de gebruiksvriendelijkheid, eenvoudig te reinigen waardoor een hoge hygiëne standaard gerealiseerd kan worden en een laag energieverbruik.

Continue ontwikkeling

‘Wij zijn erg blij dit wereldwijde merk aan ons portofolio toe te kunnen voegen’, vertelt Stephen van Uhm, directeur van Van Uhm. ‘De mogelijkheden van de K+G Wetter machines zijn eindeloos. Daarnaast staat K+G Wetter niet stil en is men continu aan het ontwikkelen, een eigenschap die goed bij ons bedrijf past.’

 

Reageer op dit artikel