nieuws

Van Uhm brengt nieuwe pulled meat shredder uit

Marktberichten 152

In 2015 heeft van Uhm BV de HAVU pulled meat shredder ontwikkeld. Na dit succes introduceren ze nu het NW type, welke een toevoeging is op de reeds bestaande HAVU pulled meat shredder.

Van Uhm brengt nieuwe pulled meat shredder uit

De verandering zit hem in het feit dat de NW versie de mogelijkheid biedt om zowel in een normwagen alsmede in een E2 krat het product te lossen. Bij de standaard pulled meat machine is er alleen de mogelijkheid om het product te lossen in een E2 krat.

Design

Verder beschikt de NW versie over alle features die de standaard versie ook bezit. Deze nieuwe pulled meat shredder heeft een hygiënisch design, is voorzien van alle gewenste beveiligingen en voldoet volgens Van Uhm hiermee aan de eisen die heden ten dage worden gesteld aan voedselverwerkende machines.

Reageer op dit artikel