nieuws

Nieuwe boekhoudkoppeling voor ondernemers bij Knab

Marktberichten 16

Twinfield, de online boekhoudsoftware van Wolters Kluwer Tax & Accounting in Nederland, heeft een boekhoudkoppeling met Knab bank gerealiseerd. Met deze koppeling kunnen ondernemers met een zakelijke Knab rekening de bij- en afschrijvingen automatisch laten verwerken in de boekhouding. Hierdoor hoeven bankafschriften niet meer handmatig verwerkt te worden en is de administratie up-to-date.

Nieuwe boekhoudkoppeling voor ondernemers bij Knab

De boekhoudkoppeling met Knab is een veelgevraagde functie door gebruikers van Twinfield online boekhouden. Frank van der Woude, managing director Wolters Kluwer Tax & Accounting Nederland: ‘Zowel op onze Accountancy Gebruikersdagen als via onze digitale CustomerVoice app horen we vaak de vraag om een koppeling met Knab. Met deze koppeling stellen we niet alleen ondernemers in staat om hun administratieve taken tot een minimum te beperken, maar helpen we ook de accountant om de ondernemer sneller en beter te ondersteunen.’

Samenwerking accountant

Richard Bijnagte, product owner bij Wolters Kluwer, is blij met de bankkoppeling met Knab. ‘Ondernemer en accountant werken zo nog beter samen. Het is mooi dat we als een van de eerste leveranciers van online boekhoudsoftware in Nederland deze koppeling kunnen aanbieden aan onze klanten. De koppeling maakt het mogelijk om de bankmutaties dagelijks in te lezen in de administratie in Twinfield. De administratie is veel sneller up-to-date en er worden geen fouten meer gemaakt bij de invoer van gegevens, waardoor de accountant minder boekingen hoeft te corrigeren en beter kan adviseren.’

De koppeling met Knab is vanaf nu voor alle klanten van Twinfield online boekhouden te gebruiken. Wolters Kluwer biedt de koppeling kosteloos aan, Knab brengt gebruikers een kleine vergoeding per maand in rekening voor het gebruik van de koppeling.

Reageer op dit artikel