nieuws

Sligro heropent in Amsterdam

Marktberichten 44

De Sligro in Amsterdam-Duivendrecht wordt maandag 27 juni heropend. De groothandelsvestiging van 12.000 vierkante meter is volledig gerenoveerd. Op maandag en dinsdag zijn er diverse workshops en kookdemonstraties van Rogér Rassin*, Soenil Bahadoer**, Stefan van Sprang** en Ron Blaauw*.

Sligro heropent in Amsterdam

Masterchef 2016 winnares Hilde van Maanen en de drie juryleden Robert Kranenborg, Michiel van der Eerde en Marcus Polman zullen samen met Sligro vestigingsdirecteur Ron Pelgrim de openingshandeling verrichten.

Aansluitend verzorgt Cesar Zuiderwijk een spectaculair percussie-optreden op zogeheten Big Green Egg barbecues. Ter gelegenheid van de heropening zal Sligro aan StreetPro ambassadeur Edgar Davids een cheque overhandigen.

Joris Bijdendijk en Soenil Bahadoer

Daarnaast zijn er op 27 en 28 juni in deze vernieuwde Sligro workshops, proeverijen en kookdemonstraties van diverse sterchefs zoals Rogér Rassin*, Erik van Loo**, Soenil Bahadoer**, Stefan van Sprang** en Ron Blaauw*. Sligro kan ook rekenen op Julius Jaspers, Michiel Deenik van Vis aan de Schelde en The Roast Room, Joris Bijdendijk van Rijks Restaurant, Peter Lute van Restaurant Lute in Amstelveen, Ronald Kunis, bij Qunis in Lijnden, Joost de Bruijn van de Supperclub in Amsterdam en op sommelier Erwin Walthaus van Le Garage. Ook de Société des Maîtres d’Hôtel is maandag en dinsdag aanwezig.

De horecagroothandel heeft een verkoopvloeroppervlak van 12.000 m2 en biedt een assortiment van 40.000 artikelen. Deze worden veelal op een bijzondere manier gepresenteerd. Bijzondere afdelingen zijn de Sligro Spice Market, een notenbranderij, een afdeling voor verse sushi en tapas. Op de versafdelingen voor vis, vlees, wild en gevogelte, AGF en kaas waan je je in een Zuid-Europese markthal.

Sligro Amsterdam-Duivendrecht is geopend van 8.30 tot 17 uur, zaterdags van 9 tot 17 en op zondag is de vestiging gesloten.

Reageer op dit artikel