nieuws

Poiesz gaat bbq’en bij alle winkels

Marktberichten 27

Poiesz houdt deze zomer de ‘BBQ on tour’. Elke week wordt bij winkels live gebarbecued waarbij klanten het duurzame vleesassortiment van Poiesz kunnen proeven.

Poiesz gaat bbq’en bij alle winkels
Poiesz

Gedurende de zomer wordt elke vrijdag en zaterdag bij winkels van de Friese supermarktketen live gebarbecued door een team van professionele BBQ- en grillspecialisten, daarbij geholpen door de slagers van Poiesz.

Als beste getest

‘Klanten kunnen live kennis maken met de BBQ toppers van Poiesz: de lekkerste BBQ grillkarbonade, BBQ grillburger en BBQ grillworst van het Noorden. Deze zijn door de klanten van Poiesz in een speciale smaaktest als beste getest. Daarnaast geven de BBQ- en grillspecialisten tips en adviezen én zijn er leuke prijzen te winnen’, aldus Poiesz in een persbericht.

Duurzaam Varkensvlees

De BBQ toppers van Poiesz zijn gemaakt van Duurzaam Varkensvlees. Met de BBQ on tour wil Poiesz haar klanten kennis laten maken met de bijzondere smaak en de veelzijdigheid van Duurzaam Varkensvlees. Dit vlees is onder andere afkomstig van boerderij De Knorhof uit Oudega, waar milieu, dierenwelzijn en dierengezondheid voorop staan. Het grootste deel van het varkensvlees dat bij Poiesz in de schappen ligt is Duurzaam Varkensvlees.

Ook waddenrundvlees bij Poiesz

Poiesz heeft sinds twee weken ook Waddenrundvlees in het assortiment. Dat vlees is afkomstig van runderen die zijn gefokt, geslacht en verwerkt in de waddenregio (maximaal 25 km van de waddenkust) en minimaal zes uur per dag en 120 dagen per jaar grazen in weilanden in de waddenregio. Door de frisse en schone lucht, veel beweging voor de dieren en vers gras heeft het vlees volgens Poiesz een zeer fijne structuur en smaak.

Reageer op dit artikel