nieuws

Lebouille en Prime Meat nemen Strogoff over

Marktberichten 190

De vleesproductiebedrijven Lebouille (Born) en Prime Meat (Beverwijk) hebben met ingang van 1 juni jl. de activiteiten van Strogoff Fresh Food in Schagen overgenomen.

Lebouille en Prime Meat nemen Strogoff over

Lebouille en Prime Meat vallen onder Farm Fresh Holding waar nu ook Strogoff aan toegevoegd wordt. Daarmee heeft Farm Fresh Holding vanaf vandaag drie sterke vleesmerken onder haar vlag.

Synergievoordelen
Algemeen directeur Klaas Eppenga over deze overname: ‘Na de fusie tussen Lebouille en Prime Meat in 2015 waren wij nog niet echt bezig met een volgende stap. Toch kunnen we vaststellen dat het samengaan van deze bedrijven probleemloos is verlopen en de beoogde synergievoordelen al snel werden bereikt. De overname van Strogoff sluit hier naadloos op aan en verstevigt onze positie in de foodservice en consumentenmarkt. Daarnaast spelen risicospreiding en verdere synergievoordelen een belangrijke rol. Lebouille en Prime Meat zijn ‘prefered supplier’ bij foodservice groothandel Deli XL.’

Behoud van werkgelegenheid
Voor de ruim 70 werknemers van Strogoff betekent de overname door Farm Fresh Holding dat de werkgelegenheid behouden blijft.

Reageer op dit artikel