nieuws

Group of Butchers neemt De Roller over

Marktberichten 466

Group of Butchers heeft 30 mei De Roller overgenomen, waardoor het zijn positie als marktleider in ambachtelijke kwaliteitsvleeswaren en vleesproducten in de Benelux verder verstevigt.

Group of Butchers neemt De Roller over

‘Met het verwelkomen van De Roller breiden we ons rookworsten en bbq-worsten assortiment uit met de beste producten die al 100 jaar lang op ambachtelijke wijze door de familie de Roller in Barneveld worden gemaakt. Samen blijven we verder werken aan de ontwikkeling van onze ambachtelijke vlees- en vleeswarenproducten, waardoor het partnerschap dat we hebben met onze klanten blijft groeien en ons product portfolio nog completer wordt’, vertelt CEO Nick Visser van de Group of Butchers.

De broers Jan Willem en Gerard de Roller zijn zeer content met de overname door Group of Butchers, zo laten zij weten. ‘Wij dragen ons familiebedrijf over aan het sterke team van Group of Butchers. Door onze krachten te bundelen is continuïteit van ons bedrijf en onze hoogwaardige recepturen verzekerd.’

Reageer op dit artikel