nieuws

Gelderblom presenteert Woudenbergh als voorzitter franchiseraad

Marktberichten

In het kader van de constante groei van de franchiseketen Gelderblom Slagerij & Partyservice en de te verwachten expansie de komende jaren, wordt er continu gewerkt aan het professionaliseren van de formule.

Gelderblom presenteert Woudenbergh als voorzitter franchiseraad
Gelderblom en Woudenbergh gaan de samenwerking aan.

In dit proces wordt een franchiseraad meegenomen, deze raad wordt binnenkort geïnstalleerd, de externe voorzitter is al bekend in de vorm van G.H. van Woudenbergh.

De franchiseraad zal zich bezig houden met alle zaken die de formule van Gelderblom Slagerij & Partyservice betreffen, maar is intern gericht, directie en management blijven eindverantwoordelijk voor de verdere formuleontwikkeling.

Reageer op dit artikel