nieuws

Zandbergen brengt diepvrieslijn voor retail

Marktberichten

Jan Zandbergen BV heeft een nieuw vleesmerk in de retailmarkt gezet; The Meatlovers. Een assortiment bevroren vlees bestemt voor de retail.

Zandbergen brengt diepvrieslijn voor retail
The Meatlovers

Het concept bestaat uit drie lijnen: burgers voor iedere vleesliefhebber, steaks voor de hobbykok en grotere delen voor de professionele thuiskok. Vooralsnog totaal dertig verschillende producten. Na de juiste rijpingstijd wordt het vlees door geportioneerd en vacuüm verpakt. Hierna wordt het direct diep gevroren.

De burgers en steaks zijn verpakt in doosjes met een exclusieve uitstraling. Informatie over de herkomst van het vlees en smaaksuggesties staan op de doos weergegeven. Binnenin de doos treft de consument ook een receptenkaartje aan. De grotere vleesdelen zitten niet in een doos maar zijn voorzien van een banderol.

Consumenten kunnen The Meatlovers verkrijgen bij diverse Jumbo Supermarkten, waaronder de nieuwe Food Market in Veghel.

Reageer op dit artikel