nieuws

De Jager BV exclusief distributeur professionele Taino-gasbarbecues

Marktberichten

De Jager BV uit Dordrecht is exclusief distributeur voor Nederland van het assortiment professionele gasbarbecues van Hendi, zoals de populaire modellen Europa 3 & 6 en de Atlanta. Deze gasbarbecues worden onder het nieuwe merk Taino verkocht.

De Jager BV exclusief distributeur professionele Taino-gasbarbecues
Taino Inferno Rood. Foto: De Jager BV

De Taino vormden een indianenvolk dat leefde in gebieden rond de Caribische Zee. Hoewel het Taino-volk is uitgestorven, zijn veel woorden uit de Taino-taal die nu nog worden gebruikt, waaronder het woord barbecue.

Taino Inferno

Naast de bestaande modellen wordt ook een nieuw model geïntroduceerd, de Taino Inferno. De Inferno-gasbarbecue is dankzij het gesloten brander systeem en de opslag van warmte energiezuinig en beschikt over een groot rendement. De Inferno is praktisch ongevoelig voor windinvloeden door de winddichte bak, dus ook erg geschikt voor gebruik aan het strand. De enkele brander is regelbaar, voorzien van thermische beveiliging en automatische ontsteking. De Inferno heeft uitstekende bakeigenschappen door de optimale warmteverdeling en de heteluchtstroom die ontstaan in de winddichte bak. Vrijgekomen vet wordt afgevoerd via een vetgoot naar een speciale vetopvang. Het brander gedeelte is uitgevoerd in roestvaststaal en volledig demonteerbaar wat schoonmaken vergemakkelijkt.

Voor meer informatie: Dejager.com

Reageer op dit artikel