nieuws

Tehabo Techniek komt met etiketteerhulp voor conische verpakkingen

Marktberichten

Handmatig een conische emmer voorzien van een relatief groot etiket is niet zo eenvoudig. Daar waar inzet van een automatische machine niet economisch is vanwege de aantallen, kan Tehabo Techniek uit Apeldoorn een etiketteerhulp leveren.

Tehabo Techniek komt met etiketteerhulp voor conische verpakkingen
Tehabo Techniek

Er wordt gebruikgemaakt van een standaard etiketteermachine 140 of 230 mm breed. Naar wens kan indien mogelijk ook de reeds bij u aanwezige etiketteerunit worden ingezet. Een speciaal aangedreven snarenvacuümkop zorgt er voor dat het grote etiket tot wel 380 mm lang in de wacht hangt. Middels de instelbare tafel kunnen de emmers of blikken met de hand tegen de snaren gedrukt worden. Het etiket zit op deze manier altijd gelijkmatig op de ondergrond.

Juiste positie

Zodra emmer of blik wordt afgenomen, zal het volgende etiket op de snaren geschoven worden en stopt in de juiste positie. Ronde, ovale, conische of rechte verpakkingen zijn dus allemaal correct te voorzien van zeer grote etiketten.

Meer informatie

Tehabo Techniek is bereikbaar via telefoonnummer (055) 533 23 22 en e-mailadres info@tehabo.nl. Meer informatie is ook te vinden op de website Tehabo.nl.

Reageer op dit artikel