nieuws

Failliet Isosystems ingelijfd door KIM Nederland

Marktberichten

Uitbreiding van klantenkring en marktsegmenten waren voor KIM Nederland de reden te investeren in het in november failliet verklaarde Isosystems. Door synergie en kennistoename ziet Han Reinders, algemeen directeur van KIM Nederland, mogelijkheden om het marktaandeel nog verder te verstevigen: ‘Als marktleider in de branche van de bouw van geconditioneerde ruimtes is het goed om altijd te zoeken naar verbreding.

Failliet Isosystems ingelijfd door KIM Nederland

Verbreding van de activiteiten liggen met name op de specialistische bouw in sectoren waar KIM Nederland minder actief is.
‘Juist de mensen en hun kennis is het kapitaal waarin KIM Nederland wil investeren. Hoe de integratie gaat plaatsvinden, is nog open. Hier komen we binnenkort op terug’, aldus Han Reinders.

Isolatiesysteembouw

KIM (Koel Isolatie Maatschappij) Nederland is toonaangevend specialist in isolatiesysteembouw. Niet alleen in heel Nederland, maar ook in het buitenland bouwt KIM Nederland koel- en vriescellen en overige geconditioneerde ruimten voor bedrijven in de food-, distributie- en transportsector.

Reageer op dit artikel