nieuws

Voorgegrilde uien voor wild- en stamppottenseizoen

Marktberichten

Met het oog op het wild- en stamppottenseizoen komt Spanish Products met vers voorgegrilde en gekaramelliseerde uien. Het product biedt volgens de importeur professionals in de foodbranche ‘voordeel, gemak en een constante kwaliteit’.

Voorgegrilde uien voor wild- en stamppottenseizoen
De vers voorgegrilde en gekaramelliseerde uien bieden volgens Spanish Products professionals in de foodbranche 'voordeel, gemak en een constante kwaliteit'. Foto: Spanish Products

De vers voorgegrilde en gekaramelliseerde uien van Spanish Products kunnen worden verwerkt in talrijke producten en gerechten. ‘Alle stamppotten, hachee, boeuf bourguignon, alle gehaktsoorten, uiensoep, kaassoep, tapenade, paté, brood, tortilla, leverworst, pasta’s, omeletten, marinades, hamburgers, mise en place, kipragout, chili con carne, filet americain, kroketten, salades, chutney, gehaktballen, sauzen, pizza’s, hummus, saucijzen, rundstoofschotel, aardappelpuree, lamscurry, barbecueworst, gegrilde spek met uien, tapas, hazenpeper en tartaar met ui, somt de importeur op.

‘Geen tranen’

Het product is volgens Spanish Products ‘glutenvrij, lactosevrij, E-nummervrij, gezond en gebruiksvriendelijk en biedt een gegarandeerde marge’. En – voor sommigen ook niet onbelangrijk – ‘geen tranen meer’. De vers voorgegrilde en gekaramelliseerde uien worden in 3 procent olijfolie en in kleine blokjes geleverd in zakken van 3 kilo en zijn verkrijgbaar bij Spanish Products, Makro en Weidelco-Handstede. Receptideeën zijn te vinden op Wereldeten.com.

Reageer op dit artikel