nieuws

‘Vlees’ van Herman den Blijker: alles over kalfs- en rundvlees

Marktberichten

‘Vlees’, dat is de titel van het nieuwe kookboek van Herman den Blijker. In dit boek doet de tv-kok alles uit de doeken over zijn twee favorieten: kalfs- en rundvlees.

‘Vlees’ van Herman den Blijker: alles over kalfs- en rundvlees
Afbeelding: Kosmos Uitgevers

Den Blijker is gek op vlees. Entrecote, côte de boeuf, sukade of ossenstaart: in ‘Vlees’ wordt elk stuk besproken. Van rood of gegaard vlees tot orgaanvlees, Den Blijker weet er een heerlijk gerecht bij. Met duidelijke uitleg over bereidingswijze, aankoop- en bewaaradvies en recepten voor de allerlekkerste combinaties. Rauw, bakken, braden, stoven of op de barbecue: alle bereidingswijzen komen aan bod.

Tv-programma’s

Den Blijker combineert het ondernemerschap met het kookambacht. Naast chef-kok en eigenaar van Restaurant Las Palmas in Rotterdam, is hij bekend van tv-programma’s als ‘Mijn tent is top’, ‘Hermans Helden’, ‘Herrie in het hotel’ en ‘Herrie gezocht’. Daarnaast heeft hij een eigen kookproductenlijn en schrijft hij kookboeken. ‘Vlees’ (ISBN 9789021557540), verschenen bij Kosmos Uitgevers, is te koop voor €29,99.

Reageer op dit artikel