nieuws

Nieuwe directie aan de slag bij RBK Group

Marktberichten

RBK Group heeft een nieuwe algemeen directeur en een nieuwe commercieel directeur. Het in Deventer gevestigde automatiserings- en adviesbureau voor voedingsmiddelenbedrijven mag verschillende grote bedrijven uit de vleesverwerkende industrie tot zijn klantenkring rekenen.

Nieuwe directie aan de slag bij RBK Group
Peter Harmens (links) en Theo Vliek. Foto: RBK Group

Peter Harmens (35) is de nieuwe algemeen directeur van RBK Group. Harmens, die plaatsvervangend directeur Eric Oving opvolgt, is sinds 2007 in diverse functies werkzaam binnen RBK Group. Hiervoor was hij manager van de automatiseringstak van RBK Group.

Commercieel directeur

De directie wordt aangevuld met Theo Vliek (40), die is benoemd als commercieel directeur. Vliek is sinds 1998 in diverse functies werkzaam binnen RBK Group. Hiervoor was hij manager Food Projects.

Toekomst

RBK Group naar eigen zeggen ‘weer helemaal klaar voor de toekomst’ met de benoeming van de nieuwe directie. ‘Met als doel het verbeteren van de concurrentiepositie van de klanten, ontwerpt en bouwt de RBK Group ondernemingen en automatiseert productie- en bedrijfsprocessen’, aldus een woordvoerder van de onderneming.

Reageer op dit artikel