nieuws

HelloFresh bezorgt ook in het weekend

Marktberichten

HelloFresh, de snelgroeiende online dienst die recepten en bijpassende ingrediënten aan huis aflevert, bezorgt vanaf nu haar boxen landelijk met gekoeld transport gedurende het hele weekend bij haar klanten aan de deur. Het bedrijf kiest bewust voor bezorgmomenten die buiten kantoortijden vallen.

HelloFresh bezorgt ook in het weekend

HelloFresh loopt met haar logistiek voorop binnen de e-commercesector, omdat andere foodwebshops en bestaande pakketdiensten deze mogelijkheid niet bieden of nog in de experimenteerfase zitten.

De HelloFresh Boxen met verse boodschappen kunnen online besteld worden en worden wekelijks gekoeld bezorgd in heel Nederland via een eigen fijnmazig distributienetwerk. Vanaf aankomend weekend is het ook mogelijk om de HelloFresh Box op zaterdag te ontvangen en hiermee heeft HelloFresh enkel bezorgmomenten die buiten de reguliere kantoortijden vallen. De reden hiervan is dat de bezorging gebaseerd is op de wensen van de klant. Zo kunnen klanten op de bezorgdag zelf ook een tijdsframe kiezen, waarin de box bij hen aan de deur bezorgd wordt.

Maartje Frederiks, oprichter van HelloFresh in Nederland: ‘Anders dan bestaande bedrijven zoals PostNL, leveren wij niet op het moment dat het ons uitkomt, maar wanneer de klant het wil.’

HelloFresh is ruim twee en een half jaar geleden opgericht en biedt een flexibel lidmaatschap waarmee klanten wekelijks een box met gezonde recepten en alle bijbehorende verse ingrediënten thuisbezorgd krijgen.

Reageer op dit artikel