nieuws

Wiltec komt met hygiënische anti-dustmat

Marktberichten

Voor een professionele uitstraling en een prettige werkomgeving is het van belang om uw slagerij goed schoon en stofvrij te houden. Daarbij helpt de anti-dustmat. Deze zelfklevende vloermat beschermt winkel en werkplaats tegen stof, vuil en bacteriën.

Wiltec komt met hygiënische anti-dustmat

Het vuil en stof van buitenaf blijft op de anti-dustmat zitten, zodat de ruimte schoon blijft. Dat werkt een stuk prettiger en levert volgens Wiltec een aardige besparing op omdat de reinigingskosten dalen.

Een ander voordeel van de anti-dustmat is dat bezoekers en medewerkers zich gemakkelijk en snel van ruimte naar ruimte kunnen begeven, zonder dat men van schoeisel hoeft te wisselen, of dat aan het einde van de dag alles weer opnieuw schoongemaakt moet worden.

De anti-dustmat is gemakkelijk te plaatsen door de zelfklevende onderzijde op ieder vloeroppervlak, en is opgebouwd uit dertig verwisselbare kleeflagen. Wanneer de bovenste kleeflaag is vervuild, kunt u deze eenvoudig verwijderen, zodat de volgende schone kleeflaag vrijkomt.

De anti-dustmat is verkrijgbaar in de maten 60 cm. x 115 cm. en 90 cm. x 115 cm.

Reageer op dit artikel